Arhiva

Alege o categorie

2014-11-06 Soluții eficiente pentru cofrarea planșeelor standard și înclinate ale Aulei Universității Politehnice București

Proiectul Aulei Universității Politehnice din București a fost prezentat la categoria „Studii şi proiecte“, în cadrul ediţiei din 2012 a Anualei de Arhitectură Bucureşti și în anul următor a început punerea sa în operă. Este vorba de o sală de conferinţe cu o capacitate de 1.100 de locuri, pentru construirea căreia se cheltuiesc peste 7,5 milioane euro.

2014-11-05 Reabilitarea Bisericii Reformate de pe Str. Mihail Kogălniceanu, Cluj-Napoca

Biserica Reformată situate în centrul orașului Cluj-Napoca, pe Str. Mihail Kogălniceanu, are peste 500 de ani vechime și reprezintă una dintre cele mai valoroase clădiri construite în stil gotic din Ardeal. Edificiul impresionează prin dimensiunile sale, fiind cea mai mare construcție gotică tip sală din sud-estul Europei.

2014-05-16 Hunnebeck România familiarizează viitorii ingineri cu sistemele moderne de construcție

Hunnebeck România familiarizează viitorii ingineri cu sistemele moderne de construcție

În ultima perioadă, numeroase companii au devenit conștiente că cea mai importantă resursă de care dispun sunt oamenii, și de aceea acordă o atenție sporită implicării lor în activități precum sesiuni de comunicare, traininguri și programe de internship, organizate în colaborare cu mediul universitar, de unde se vor recruta specialiștii și colaboratorii de mâine. 

 

2013-11-27 Clayton, Dubilier & Rice decid fuziunea Brand Energy & Infrastructure Services cu Harsco Infrastructure pentru a forma o nouă companie de 3 miliarde USD

Brand Energy & Infrastructure Services (“Brand”), Clayton, Dubilier & Rice (“CD&R”) şi Harsco Corporation (NYSE:HSC) (“Harsco”) au anunţat astăzi finalizarea tranzacţiilor prin care divizia Infrastructură a companiei Harsco va fuziona cu Brand. CD&R va deţine majoritatea acţiunilor în cadrul noii companii, care va opera sub numele de Brand Energy & Infrastructure Services şi care se estimează că va genera un venit anual pro-forma de aproape 3 miliarde USD.

2013-10-25 Soluţii şi echipamente pentru construirea unei centrale termice rentabile în Suceava

Necesitatea edificării unei noi centrale termice la Suceava a fost adusă ani la rând în discuţie de autorităţile locale, după ce SC Termica SA, fostul CET, construit la începutul anilor ’80 s-a dovedit ineficient o dată cu intrarea în colaps a unităţilor industriale din lunca Sucevei. Aceste unităţi erau principalii beneficiari ai aburului tehnologic rezultat din producerea de energie electrică, iar dispariţia lor a făcut ca unica sursă de venit a SC Termica SA să o reprezinte facturile emise către consumatorii mici de agent termic de pe raza municipiului Suceava.

 

2013-09-16 HARSCO VINDE DIVIZIA DE INFRASTRUCTURĂ ÎN VEDEREA CREĂRII UNEI ASOCIERI ÎN PARTICIPAŢIUNE

Harsco vinde divizia de infrastructură în vederea creării unei asocieri în participaţiune cu Clayton, Dubilier & Rice; Divizia de infrastructură va fuziona cu Brand Energy pentru a forma o companie de 3 miliarde USD.  Harsco va primi 300 milioane USD bani gheaţă şi un pachet de 29% din acţiunile noii companii. Harsco va găzdui azi o conferinţă telefonică la ora 10:30 ora Coastei de est pentru a discuta tranzacţia.

Harsco Corporation, furnizor global de servicii industriale diversificate (NYSE:HSC), a anunţat azi un contract de vânzare a diviziei de infrastructură Harsco în vederea creării unei asocieri în participaţiune cu Clayton, Dubilier & Rice („CD&R”), o tranzacţie prin care divizia de infrastructură va fuziona cu Brand Energy & Infrastructure Services, Inc. („Brand”), pe care CD&R a achiziţionat-o de la First Reserve. Noua companie, care va păstra denumirea Brand Energy & Infrastructure Services, va fi unic furnizor de servicii industriale specializate pentru sectoarele de energie şi infrastructură din toată lumea.

 

2013-03-11 Bauma 2013: Repere pentru lucrări de construcţie rentabile şi sigure

Harsco Infrastructure, partener al industriei de construcţii la nivel global, a fost prezentă şi la ediţia din acest an a târgului Bauma. În standul său, cu o suprafaţă extinsă, de 1200 mp situat în Holul 2, A 128, compania, care a rezultat din fuziunea Hunnebeck, SGB şi Patent în 2010 şi-a promovat gama cuprinzătoare de cofraje, eşafodaje, sisteme de acces, echipamente şi servicii de siguranţă.

2013-03-11 Harsco Infrastructure, nominalizată la premiul Specialistul Anului 2012

Compania Harsco Infrastructure a fost nominalizată la premiul Specialistul Anului, categoria Acces şi Eşafodaj, pentru anul 2012.

Harsco s-a înscris în competiţie cu proiectul său privind construirea noului teatru din Bordeaux, Franţa. Prin acest proiect se urmărea construirea unui nou teatru într-un spaţiu restrâns, cu acces limitat. Specialiştii Harsco au conceput şi au construit un sistem de grinzi cu zăbrele de susţinere prin care restricţiile impuse de spaţiul limitat au fost depăşite şi care a permis construirea principalelor elemente de rezistenţă.

2011-11-18 Harsco furnizeaza cofraje auto-ridicatoare pentru cel mai mare pod suspendant din lume

Harsco Infrastructure a fost furnizorul cofrajului auto-ridicător (SCF) care se foloseşte acum pentru a asigura accesul rapid şi în condiţii de siguranţă pe tot parcursul lucrărilor de construcţie la un pilon de 320 m pentru cel mai mare pod suspendat din lume. Soluţia Harsco asigură un mediu de lucru temporar complet închis, capabil să ofere protecţie împotriva condiţiilor meteorologice extreme din timpul construcţiei pilonului şi a pilelor sale de pod cu o înălţime de 70 m, care împreună fac parte din podul de dimensiuni record ce leagă oraşul Vladivostok de Insula Russky din Rusia.

2011-08-03 Harsco Infrastructure ajută la revitalizarea gării din Paris

In urma succesului răsunător înregistrat la renovarea Gării de Nord  din Paris prin furnizarea unui sistem de acces şi schele personalizat, Harsco Infrastructure se pregăteşte acum să sărbătorească finalizarea unui al doilea proiect, la Gara Saint-Lazare.

2 3 > >>

Contactati-ne!
  • Hunnebeck România SRL

    Căpuşu Mare, nr. 310 | 407145 judeţul Cluj | Tel. +40 264 504 270 | Mobil Receptie: +40 755 045 568 | Mobil Dept. Tehnic: +40 751 155 538
    Fax. +40 264 504 269 | info_ro@huennebeck.com

Selectaţi ţara

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko