Știri Hunnebeck

Vă invităm să vizitați rubrica noastră de noutăți pentru a fi la curent cu cele mai noi informații legate de activitatea , produsele și proiectele companiei Hunnebeck România.

Alege o categorie

2017-03-28 Depozitul Hunnebeck România din sudul țării, mai aproape de Capitală

Depozitul de echipamente din Ploiești și birourile din Pipera-Tunari (Ilfov) ale Hunnebeck România au fost mutate într-un spațiu mai generos și mai apropiat de Capitală.

 

2016-07-19 SOLUȚII HÜNNEBECK PENTRU CONSTRUIREA DE EDIFICII SPORTIVE, PUSE ÎN OPERĂ LA CRAIOVA ȘI TÂRGU JIU

Oltenia va avea începând de anul viitor doua stadioane moderne, unul la Craiova, iar celălalt la Târgu Jiu. Realizarea acestora a fost încredințată Asocierii ACI – Con-A. Constructorul Con-A a devenit un punct de referință în edificarea de obiective sportive după ce, în colaborare cu același partener al său din cadrul celor două proiecte menționate, a ridicat în anii trecuți Cluj Alena și Sala Polivalentă din Cluj. Partener de cursă lungă al Hunnebeck România, Con-A a ales serviciile și echipamentele oferite de compania noastră și pentru realizarea celor două noi stadioane din Oltenia.

2016-07-19 ECHIPAMENTE HÜNNEBECK PENTRU CONSTRUIREA SIGURĂ ȘI RAPIDĂ A PASAJULUI SUPERIOR DE LA GARA DE VEST DIN PLOIEȘTI

Lucrările desfășurate pe șantierul pasajului suprateran de la ieșirea din Ploiești spre Strejnic  se înscriu în cadrul proiectului  „Accesibilitate și fluidizare trafic către zona industrială Ploiești Vest și platforma industrială Brazi”, un proiect care se bucura de finantare europeana. Startul construcţiei podului de la bariera Vest, de pe strada Mărăşesti, s-a dat la începutul anului 2015, dar lucrările au fost sistate o perioadă și s-au reluat abia în martie 2016. Astfel, în primul trimestru al anului curent s-a dat curs începerii lucrărilor la cea de-a șasea pilă a podului şi au început să fie turnate betoanele pentru celelalte lucrări de la pasaj. Pasajul rutier este proiectat să aibă o lungime de circa 470 de metri, cu patru bretele de acces şi un sens giratoriu în partea dinspre Strejnic.

Hunnebeck România deține o expertiză bogată în construcția de poduri și pasaje și dispune de sisteme special concepute pentru acest tip de lucrări – iar acestea au fost doar câteva dintre motivele care l-au convins pe experimentatul constructor STRABAG să contracteze compania noastră pentru a oferi soluții și echipamente de cofrare pentru pasajul de la Ploiești.

2016-05-26 Studenți clujeni au testat echipamente Hünnebeck utilizate pe șantiere din întreaga Europă

În intervalul 20 aprilie – 20 mai, Hunnebeck România s-a implicat în două activități prin care a dorit să vină în sprijinul studenților Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca. 

Prima dintre acestea s-a integrat în cadrul celei de-a XXIV-a ediții a Construct Info și a constat în susținerea în mijlocul a 70 de viitori ingineri constructori a unei prezentări legate de echipamentele și soluțiile puse în practică de compania noastră la realizarea unei autostrăzi. Cu acestă ocazie, am organizat și un concurs. Reprezentanții noștri au pus întrebări privind protecția muncii, gama de utilizare a unora dintre echipamentele menționate în prezentare sau întrebări generale din domeniul construcțiilor, iar cei care au știut să răspundă corect au fost premiați.

Dacă evenimentul ConstructInfo este organizat de studenții clujeni, cealaltă acțiune pe care compania noastră a desfășurat-o în colaborare cu tinerii a demarat la inițiativa noastră. Hunnebeck România a lansat unui grup de studenți și masteranzi de profil tehnic invitația de a face o vizită la depozitul din Căpușu Mare pentru a putea cunoaște și testa sisteme Hünnebeck cu care se realizează lucrări de infrastructură, civile și rezidențiale pe șantiere din țara noastră și din întreaga Europă.

2016-04-08 ZERO accidente grave în 2015 la Hunnebeck România

Hunnebeck România, în calitatea sa de filială a companiei Brand, implementează și aplică o serie de programe globale de prevenire a accidentelor de muncă. Toți angajații companiei sunt instruiți și încurajați să observe și să evalueze riscurile pentru siguranță în munca de zi cu zi și să intervină atunci când situația o cere, pentru eliminarea unor comportamente și situații neadecvate.

 

2016-04-07 Soluții standard de la Hünnebeck pentru obiective cu geometrii complexe în cadrul Parcului de Agrement Cornișa Botoșani

Parcul de Agrement Cornișa din Botoșani - proiect finalizat in anul 2016 este unul dintre cele mai moderne centre de agrement construite în nordul Moldovei.Totalizând o suprafață de 48 de hectare, parcul este dotat cu piscine acoperite și în aer liber, râu de rafting, patinoar acoperit, amfiteatru, terenuri de sport și alte facilități de petrecere a timpului liber. 

Execuția proiectului a implicat organizarea unuia dintre cele mai mari șantiere din ultimii câțiva ani din județul Botoșani. Pentru acest șantier, Hunnebeck România a fost solicitată să ofere consultanță tehnică și soluții de cofrare pentru mai multe obiective, cu geometrii variate: diafragme,stalpi si plaseu patinoar, diafragme râu rafting, diafragme bazin aterizare tobogane, diafragme camera de pompe, diverse elemente de fundatii si ziduri de sprijin.

2016-04-07 Aviatorilor 8: planșee cu geometrii atipice cofrate rapid cu sisteme Hünnebeck

Unul dintre cele mai moderne proiecte de birouri  România, din punct de vedere arhitectural, aflat în prezent în execuție și care urmează a fi livrat pe parcursul acestui an este complexul Aviatorilor 8 din București. Pe șantierul acestui proiect, lucrările se desfășoară la mai multe obiective: consolidarea vilei Casa Oromolu, considerată monument istoric, paralel cu  construcția unei clădiri cu 3 niveluri de parcare subterană și alte trei niveluri deasupra solului, destinate birourilor de clasa A.

Hunnebeck Romania a fost contractată pentru a livra soluții de cofrare, care să asigure standarde ridicate de calitate a execuției, pentru patru din cele șase planșee ale clădirii de birouri (placa peste subsolul 1 din 3, pentru parter și pentru etajele 1 și 2). Arhitectura modernă a clădirii de birouri, îmbinând zone curbe cu altele rectangulare, a solicitat expertiza specialiștilor noștri pentru identificarea unei soluții de cofrare calitative.

2015-10-21 Magazin online destinat comercializării de echipamente Hünnebeck noi și second-hand

Www.cofraje-esafodaje-hunnebeck.ro. Aceasta este adresa de la care se pot achiziționa  echipamente de cofrare și schele, noi și second-hand, marca Hünnebeck.

Pe platforma online menționată, cumpărătorii vor găsi, grupate pe categorii, sisteme de cofraje pentru pereți, cofraje pentru planșee, schele, popi, eșafodaje, sisteme pentru siguranța muncii și accesorii – toate produsele fiind originale, fabricate la calitatea  garantată de producător. 

2015-10-13 Eveniment dedicat sănătății și siguranței muncii la Hunnebeck România

Hunnebeck România, asemeni celorlalte filiale ale companiei Brand,  acordă o foarte mare importanță aspectelor legate de siguranța muncii. Un obiectiv prioritar al companiei este ca toți angajații să se întoarcă acasă în aceeași condiție sau chiar într-o stare mai bună decât cea cu care au plecat dimineața la serviciu.

2015-04-27 Echipamente Hünnebeck testate de studenți clujeni

În perioada  20 – 24 aprilie 2015, studenţii Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca au invitat firmele locale să le prezinte  sistemele, soluţiile,  problemele şi tendinţele care se manifestă în prezent pe piaţa construcţiilor din România.

Hunnebeck România a răspuns acestei invitaţii, organizând două evenimente dedicate studenţilor în cadrul celei de-a XXII-a ediţii a Târgului ConstructInfo


Contactati-ne!
  • Hunnebeck România SRL

    Căpuşu Mare, nr. 310 | 407145 judeţul Cluj | Tel. +40 264 504 270 | Mobil Receptie: +40 755 045 568 | Mobil Dept. Tehnic: +40 751 155 538
    Fax. +40 264 504 269 | info_ro@huennebeck.com

Selectaţi ţara

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko