2015-10-21 Magazin online destinat comercializării de echipamente Hünnebeck noi și second-hand

Www.cofraje-esafodaje-hunnebeck.ro. Aceasta este adresa de la care se pot achiziționa  echipamente de cofrare și schele, noi și second-hand, marca Hünnebeck.

Pe platforma online menționată, cumpărătorii vor găsi, grupate pe categorii, sisteme de cofraje pentru pereți, cofraje pentru planșee, schele, popi, eșafodaje, sisteme pentru siguranța muncii și accesorii – toate produsele fiind originale, fabricate la calitatea  garantată de producător. Echipamentele sunt oferite spre vânzare, grupate în pachete promoționale și însoțite de o descriere corectă a gradului lor de uzură. Venind în întâmpinarea numeroaselor cereri pe care le-am primit în această privință, am inclus în aceste pachete și piese de schimb și foi cofrante, pe lângă echipamentele uzate.

Portalul, care furnizează informații în mai multe limbi (olandeză, engleză, germană, poloneză și română), oferă nu doar pachete cu echipamente la prețuri promoționale și având termeni și condiții atractive de vânzare, ci vă indică pentru fiecare țară și persoana de contact cu care puteți lua legătura pentru a obține mai multe informații. În acest mod, producătorul se asigură că oferă consultanță tehnică temeinică și asistență corespunzătoare chiar și atunci când se comercializaează echipamentele sale uzate.

În multe dintre cazuri, persoanele care doresc să achiziționeze echipamente la prețuri promoționale nu urmăresc să beneficieze și de consultanță. Rețeaua de oferte pe care o găsiți pe platforma noastră vă va permite să vă faceți repede o idee despre natura și starea echipamentelor și să aflați unde sunt localizate acestea. La un click distanță aveți fotografii din care puteți vedea chiar mai bine care este starea materialelor și găsiți și o listă detaliată a cantităților disponibile din fiecare sistem inclus în pachet.

Recomandarea noastră este ca oricine este interesat să achiziționeze echipamente Hünnebeck noi și second-hand să revină periodic la site-ul nostru, deoarece ofertele sunt actualizate la intervale scurte de timp.

Fa clic pe imagine pentru a deschide galeria. Poti descarca toate imaginile in rezolutie mare.Contactati-ne!
  • Hunnebeck România SRL

    Căpuşu Mare, nr. 310 | 407145 judeţul Cluj | Tel. +40 264 504 270 | Mobil Receptie: +40 755 045 568 | Mobil Dept. Tehnic: +40 751 155 538
    Fax. +40 264 504 269 | info_ro@huennebeck.com

Selectaţi ţara

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko