Echipă puternică – performanțe puternice

Brand Energy & Infrastructure Services este furnizor principal de servicii de specialitate pentru piețele internaționale de energie, de industrie și pentru piețele de infrastructură din întreaga lume. Gama noastră extinsă de servicii include schele și echipamente de acces, servicii de protecție împotriva coroziunii, servicii de anvelopare și vopsire, de izolare, ignifugare, materiale refractare, servicii mecanice, inginerie, sisteme de cofrare și eșafodaj. Clienții Brand beneficiază de o rețea bine sudată ce cuprinde peste 225 de filiale localizate în 30 de țări pe întreg cuprinsul globului și de o forță de muncă impresionantă: 22.000 de specialiști de nivel international.

Hunnebeck România SRL

Noul nostru nume reflectă puternica recunoaștere pe piață și bogata istorie  "Hünnebeck" – un nume a cărui origine ne duce înapoi în timp, la anul 1929 și care a devenit de atunci sinonim cu cele mai inovatoare produse destinate cofrării betonului. Totodată, ne putem prezenta acum și ca o filială cu drepturi depline a corporației Brand Energy and Infrastructure Services. Sub acest nou nume, vom continua să oferim clienților noștri sisteme de cofrare și eșafodaj: cofraje pentru pereți și planșee, sisteme pentru asigurarea securității muncii și sisteme de susținere destinate unui număr mare de aplicații în infrastructură, construcții civile și rezidențiale, comerciale și industriale. Totodată, asigurăm servicii de consultanță tehnică, logistică pe șantier, servicii de curățare și reparare, asistență în șantier. De asemenea, punem la dispoziție clienților sistemele noastre sigure de schele pentru a asigura accesul la înălțime.

Codul de conduită

Codul de conduită al companiei Brand constă dintr-o serie de politici referitoare la standardele etice și legale de comportament care trebuie respectate de  angajații și reprezentanții companiei în desfășurarea activității lor.

DESCĂRCAȚI CODUL DE CONDUITĂ AL COMPANIEI BRAND:

Code of Conduct_ro.pdf


Contactati-ne!
  • Hunnebeck România SRL

    Căpuşu Mare, nr. 310 | 407145 judeţul Cluj | Tel. +40 264 504 270 | Mobil Receptie: +40 755 045 568 | Mobil Dept. Tehnic: +40 751 155 538
    Fax. +40 264 504 269 | info_ro@huennebeck.com

Selectaţi ţara

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko